Задай въпрос
Follow

Гаранционни условия и сервиз

Гаранционният срок на предлаганите от Ozone.bg продукти е посочен в описанието им. В зависимост от марката на продукта, той може да бъде доставен с гаранционна карта на Ozone.bg или такава на оторизиран сервиз.

 

В случай на възникнал проблем, проверете информацията и контактите, посочени на гаранционната карта на продукта и се свържете със съответния сервиз. В зависимост от спецификата на проблема, сервизните техници могат да предложат отдалечено решение или да информират за начина на изпращане до сервиз. Ако срещнете затруднение или имате допълнителни въпроси, не се колебайте да ни потърсите през нашата чат система или директно на телефон 0700 20 696.

За да се приеме и обработи рекламация на продукт, закупен от Ozone.bg, клиентът трябва да предостави пълния комплект документи, получен при доставката - касов бон, приемо-предавателен протокол и гаранционна карта (ако е издадена такава). 

Транспортните разходи при изпращане на продукт за гаранционно обслужване се поемат от клиента, освен ако в гаранционната карта изрично не е посочено друго. След като продуктът бъде сервизиран или подменен с нов, той се изпраща обратно до удобен за клиента адрес, за сметка на сервиза или Ozone.bg.

За да се приеме и обработи рекламация на продукт, закупен от Ozone.bg, клиента трябва да предостави пълният комплект документи, получен при доставката - касов бон, приемо-предавателен протокол и гаранционна карта (ако е издадена такава).

Was this article helpful?
2 out of 2 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk