Задай въпрос
Follow

Начини на плащане

Можете да заплатите поръчката си по един от следните начини:

 

 • При доставка – плащате сумата в брой на куриера, който ви доставя поръчката.
 • Плащане с карта -  онлайн разплащане с кредитна или дебитна карта, посредством онлайн терминал на Fibank. При приключване на поръчката сайтът ще ви прехвърли към системата Fibank, където да оторизирате плащането. Ozone.bg не съхранява картови данни.
 • ePay – онлайн разплащане през системата на ePay. При приключване на поръчката сайтът ще ви прехвърли към страница на ePay, където да посочите средството за разплащане от асоциираните с вашия ePay акаунт.
 • EasyPay & B-Pay – При финализиране на поръчката ще бъде генериран 10-цифрен код, по който можете да извършите плащане на поръчката си в офис на EasyPay или през банкомат 
 • PayPal – онлайн разплащане през вашия PayPal профил, както и директно с кредитна или дебитна карта през системата на PayPal. При приключване на поръчката сайтът ще ви прехвърли към страница на PayPal, където да оторизирате плащането.С PayPal можете да правите разплащания през собствен PayPal профил, както и директно през кредитна или дебитна карта. Въведохме този начин на плащане основно заради потребителите, които вече имат сметка в PayPal или предпочитат тази система за заплащане с чуждестранни кредитни карти, например.Важно е да знаете, че при разплащане през PayPal сумата на поръчката се превалутира в евро и ние нямаме контрол върху целия процес по превалутиране. Тъй като стандартният валутен курс на PayPal е висок, от наша страна към PayPal се подава информация в евро спрямо фиксинга на БНБ. Ако обаче използвате карта в лева за плащане през PayPal, ще бъде извършено второ превалутиране обратно от евро в лева, което ползва курса на PayPal. На практика, това може да доведе до оскъпяване от няколко лева, в зависимост от размера на поръчката. Ето защо препоръчваме използването на PayPal за сметки в чуждестранна валута - за дебитни и кредитни карти в лева препоръчваме използване на виртуалния терминал на Борика.
Was this article helpful?
2 out of 2 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

 • Avatar
  Silvia Peikova

  След прикрючване на верификацията ми изписа номера на поръчката,но също и че има проблем с плащането.В същност ще получа или не поръчката?!

 • Avatar
  Радослав Недялков

  Здравейте!

  Можете ли да ни дадете номер на поръчка или имейла, с който е правена, за да проверим какво се е случило?

 • Avatar
  Silvia Peikova

  100168973
  Това е номера на поръчката-платих с карта

Powered by Zendesk