Задай въпрос
Follow

Купуване на изплащане

За да вземете продукт на изплащане, трябва да бъдат покрити минималните условия на кредитните компании:

  • Сума на поръчката над 150 лв.
  • Възраст на кандидата над 18г.
  • Назначен на постоянна работа с по-висок от минималния доход

За да купите продукт на изплащане, можете да го добавите в количката, както всеки друг продукт, с натискане на бутона "Купи":

 

Още на продуктовата страница можете да проверите каква би била цената на изплащане през линка към лизинговия калкулатор. Ако този линк не присъства на продуктовата страница, значи продуктът не може да бъде закупен самостоятелно на изплащане, а евентуално в комбинация с други продукти.

След като влезете в кошницата си, натискате бутона "Към завършване"

В "Начин на плащане" изберете желания лизингодател:

Ще се отвори менюто на избрания лизингодател, където можете да въведете първоначална вноска, която не е задължителна. След въвеждането ѝ, с натискане на бутон "Преизчислете" и въведете данните си във формата за кандидатстване.

Ако избраният лизингодател е УниКредит Булбанк, ще бъдете прехвърлени към страницата на банката, където да попълните данните си, след което ще очакваме одобрение, което трябва да стане в рамките на 1 работен ден. 

 

Ако избраният лизингодател е БНП Парибас, след като завършите поръчката, ще Ви се обадим по телефона за потвърждение и сверяване на данните. След това предаваме информацията към лизингодателя и очакваме одобрение от тяхна страна - то може да отнеме до 2 работни дни.

При одобрение ще се свържем с Вас, за да уточним удобен ден за доставка. Куриерът ще достави продукта, заедно с двата комплекта документи - единият от тях остава за теб, а вторият ще се върне при нас по куриера. Необходимо ни е и копие от лична карта, което трябва да се предаде на куриера. Ако си избрали да заплатите първоначална вноска, тя е платима на куриера, както при поръчка с наложен платеж.

Останалите вноски са платими при избрания лизингодател.

 

Was this article helpful?
2 out of 2 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk