Задай въпрос
Follow

Купуване на изплащане

 • Как да направя поръчка 

  а да вземете продукт на изплащане, трябва да бъдат покрити минималните условия на кредитните компании:

  • Сума на поръчката над 150 лв.
  • Възраст на кандидата над 18г.
  • Назначен на постоянна работа с по-висок от минималния доход

  За да купите продукт на изплащане, можете да го добавите в количката, както всеки друг продукт, с натискане на бутона Купи:

  Още на продуктовата страница можете да проверите каква би била цената на изплащане през линка към лизинговия калкулатор. Ако този линк не присъства на продуктовата страница, значи продуктът не може да бъде закупен самостоятелно на изплащане, а евентуално в комбинация с други продукти.

  При завършване на поръчката трябва да използвате бутона "Поръчай на изплащане", който ще видите под обикновения бутон "Поръчай":

  При въвеждане на информацията за поръчка, изберете първоначална вноска (незадължителна), предпочитан лизингодател и срок за изплащане. След това въведете данните, които ще бъдат включени в договора за лизинг и маркирайте отметката за съгласие след прочитане на общите условия за обработка на личните данни.

  След като завършите поръчката, ще Ви се обадим по телефона за потвърждение и сверяване на данните. След това предаваме информацията към лизингодателя и очакваме одобрение от тяхна страна - то може да отнеме до 2 работни дни. При одобрение ще се обадим отново, за да уточним удобен ден за доставка. Куриерът ще достави продукта, заедно с двата комплекта документи - единият от тях остава за теб, а вторият ще се върне при нас по куриера. Необходимо ни е и копие от лична карта, което трябва да се предаде на куриера. Ако си избрали да заплатите първоначална вноска, тя е платима на куриера, както при поръчка с наложен платеж.

 • Лизинг с 1% лихва е валиден при следните условия:

        - Сума на поръчката над 150 лв и минимален срок на изплащане 12 месеца за TBI Bank

          - Сума на поръчката над 300 лв и минимален срок на изплащане 12 месеца за УниКредит Булбанк

 

Was this article helpful?
2 out of 2 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk