Задай въпрос
Follow

Как да направя поръчка?

Когато изберете продукта, който искате да поръчате, отидите в продуктовата страница, за да разберете повече за продукта.

Ако знаете какво точно искате да поръчате, можете да го направите и от бутона Купи в списъка с продукти:

Когато продуктът има няколко разновидности, уверете се, че сте избрал правилната опция - в зависимост от избора, цената и продуктовите характеристики може да се променят.

След това натиснете бутона "Купи" - когато продуктът бъде добавен в кошницата, това ще бъде индикирано от съобщение в горната част на екрана. Ако сте приключили с пазаруването, натиснете бутона Поръчай в горната дясна част на екрана.

В кошницата можете да прегледате отново поръчаните продукти и количества и да направите последни корекции. След това натисни бутона Поръчай.

Въведете името и телефона за контакт и адреса за доставка. При въвеждане на името на населеното място, въведете името на кирилица и изберете вярната опция от падащото меню.

След въвеждане на адреса в секцията Начин на доставка ще видидите очакваната дата за доставка на продукта:


При натискане на бутона Купи, поръчката ще бъде завършена. Ще получите мейл с потвърждение и допълнителна информация за поръчката, в който отново ще е посочена очакваната дата на доставка. Когато изпратим поръчката, ще получите и втори мейл, за да знаете в кой ден да очаквате доставката. Ако случайно настъпи забавяне спрямо очакваната дата на доставка, която сме специфицирали в мейла, ще Ви  потърсим на номера, посочен в поръчката.

 

Was this article helpful?
3 out of 3 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk