Задай въпрос
Follow

Какво е промо-код и как мога да го ползвам?

Промо-кодовете са различни комбинации от цифри и букви, които дават отстъпка или друг бонус за продкути от сайта. Те могат да бъдат персонализирани и с ограничение за броя използвания или общи кодове, които могат да се ползват от всеки клиент в даден период.

Как мога да получа промо-код?
Раздаваме промо-кодове по много различни начини:

  • онлайн през страницата ни във Facebook или блога ни;
  • на събития, които организираме или в които участваме;
  • с някои поръчки;
  • по email на абонати за нашия newsletter.

Виждам поле за въвеждане на промо-код при поръчка, това значи ли, че имам промо-код?
Полето за въвеждане на промо-код се вижда винаги при завършване на поръчка, но това не означава, че вие имате такъв. Ако нямате промо-код, вероятно няма да откриете такъв при търсене в сайта или в Google, затова просто можете да завършите поръчката.

Мога ли да завърша поръчка без въвеждане на промо-код?
Да, свободно можете да направите поръчка без въвеждане на промо-код.

Мога ли да въведа два промо-кода в една поръчка?
Не, за всяка поръчка можете да използвате само един промо-код. Ако имате два активни промо-кода, можете да поръчате продуктите в отделни поръчки, за да използвате съответния промо-код.

При въвеждане на промо-код системата ми изписва грешка. Какво мога да направя?
Обикновено промо-кодовете са валидни за определени продукти и имат срок на валидност - уверете се, че използвания промо-код съвпада с типа продукти, които поръчвате и че все още е валиден. Тази информация обикновено е описана на мястото, където е публикуван съответния промо код - листовка, мейл или пост в соцалните ни канали. Напр., промо-код, който дава отстъпка за дадена марка тениски, няма да важи за друга марка тениски или за раница. Ако кодът би трябвало да работи, но получавате грешка, свържете се с нас, за да проверим проблема.

Мога ли да използвам промо-код за вече намалени продукти?
При въвеждане на промо-код за закупуване на вече намален артикул, системата автоматично ще отчете разликата в процента отстъпка между текущото намаление в сайта и това от въведения промо-код, като нанесе по-голямото от двете в поръчката Ви.
Промо-кодовете не могат да се комбинират с други промоционални предложения.

Was this article helpful?
3 out of 3 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk