Задай въпрос
Follow

Начини на доставка

Безплатна ли е доставката на продуктите в сайта?

Всички продукти предлагани от Ozone.bg имат опция за безплатна доставка до всяка точка в страната.

Искам да поръчам от Ozone.bg. След колко време ще получа пратката си?

Поръчките се доставят в зависимост от наличността на продуктите (дали са на склад), начина на доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Преди да завършите поръчката си ще можете да видите очаквания срок за доставка. След като изпратим поръчката ви, ще получите уведомителен мейл, с който ви потвърждаваме денят на доставка.

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy / Econt?

При финализиране на поръчката можете да посочите, както ваш адрес, така и офис на Speedy или Econt в съответното населено място.

Опции за доставка:

  • До адрес - стандартна доставка с куриер в рамките на условията описани по-горе. Ценабезплатна. Стандартен срок за доставка за продукти на склад от 1 до 3 работни дни.
  • До офис на Speedy - доставка до офис на куриерска компания Speedy. Ценабезплатна. Стандартен срок за доставка за продукти на склад – 1 ден.
  • До офис на Econt - доставка до офис на куриерска компания. Ценабезплатна. Стандартен срок за доставка за продукти на склад – 1 ден.
  • До офис на „Ozone” - всички клиенти, за които е най-удобно да си вземат поръчката от нашия офис в Студентски град, могат да изберат тази опция за доставка още при завършване на поръчката. Точния ни адрес можете да намерите тукЦенабезплатна. Стандартен срок за доставка за продукти на склад – 1 ден.

Начини за доставка

  • Безплатна стандартна доставка - стандартна доставка спрямо условията описани по-горе. 
  • Експресна доставкадоставка на продукти, от наш склад, за един работен ден. Цена5 лева.

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?

Да, поръчката може да бъде заплатена при доставка на куриера в брой. При създаване на поръчка, изберете за вид на плащане „При доставка“.

 

Was this article helpful?
7 out of 7 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk