Задай въпрос
Follow

Начини на доставка

Безплатна ли е доставката на продуктите от сайта?

Доставката на всеки от продуктите предлагани от Ozone.bg е напълно безплатна до всяка точка в страната.

Искам да поръчам нещо от Ozone.bg. След колко време ще получа доставката си?

Поръчките се доставят в зависимост от типа наличност, типа доставка, както и часа, в който са регистрирани в нашата система. Преди да завършите поръчката си ще можете да видите очаквания срок за доставка още в кошницата си. Тази информация ще получите и на email след завършване на поръчката. След като изпратим поръчката, ще получите втори уведомителен мейл. 

Опции за доставка - София:

  • Куриер - стандартна доставка с куриер в рамките на условията описани по-горе. Цена: безплатна
  • Офис "Ozone" - всички клиенти, за които е най-удобно да си вземат поръчката от нашия офис в Студентски град, могат да изберат тази опция за доставка още при завършване на поръчката. Точния ни адрес можете да намерите тук. Цена: безплатна
  • Експресна доставка - доставка на продукти от наш склад, за София, в рамките на същия ден. Повече детайли можете да намерите тукЦена: 5лв. с ДДС.

Опции за доставка - извън границите на София:

  • Експресна доставкадоставка на продукти, от наш склад, с куриерска компания Speedy за един работен ден. Цена: безплатна за поръчки над 40лв.
  • Офис "Speedy" - доставка до офис на куриерска компания Speedy за един работен ден. Цена: безплатна.

Мога ли да платя поръчката си в брой на куриера, когато тя бъде доставена?

Да, поръчката може да бъде заплатена при доставка на куриера в брой. При създаване на поръчка, изберете за вид на плащане „При доставка“.

Избрал съм начин на плащане „При доставка“. Каква сума трябва да платя, когато куриера достави избраните продукти?

Всички цени, показани на сайта, са крайни и включват ДДС. Цената, която виждате изписана, е тази, която трябва да заплатите „При доставка“ или при избор на някой от видовете електронни плащания.

Мога ли да направя поръчка до офис на Speedy?

При финализиране на поръчката можете да посочите, както ваш адрес, така и офис на Speedy в съответното населено място. Когато вашата пратка пристигне в избрания офис, Speedy ще ви уведомят със SMS.

Was this article helpful?
7 out of 7 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk