Задай въпрос
Follow

Общи условия за отстъпка при покупка с карти Mastercard®

 

При покупка на продукт, участващ в Промоцията, в www.ozone.bg, заплатен онлайн с карта Mastercard® получавате отстъпка в размер на 5% от стойността на продукта. Отстъпка се предоставя само при извършване на онлайн плащане с валидна карта Mastercard® – дебитна или кредитна, издадена от банка или финансова институция в Република България. Отстъпката се предоставя автоматично при реализиране на плащането, като се приспада от общата крайна стойност на избраните продукти в кошницата. Отстъпката е валидна и при покупка на артикул, който е с вече промоционална/намалена цена.

С една Mastercard® карта могат да бъдат закупени неограничен брой продукти, без значение от стойността им.

Отстъпка се предоставя единствено за участващи продукти в Промоцията на www.ozone.bg., за които изрично е отбелязано, че при плащане с Mastercard® карта – се предоставя отстъпка от 5%.

Промоцията се провежда в периода от 15.11.2016г. до 31.12.2016г., като Организаторът “Oзон Ентъртейнмънт” ООД си запазва правото да прекрати Промоцията предсрочно.
Mastercard® не носи отговорност при невъзможност за реализация на онлайн разплащания в уебсайта www.ozone.bg.

Повече информация за финансовите условия – такси и комисиони – за реализиране на плащане, приложими към Вашата карта Mastercard® можете да получите от съответния картоиздател на Вашата карта – банка или финансова институция.

Was this article helpful?
0 out of 0 found this helpful
Have more questions? Submit a request

Comments

Powered by Zendesk